Σπανούλης: «Η λέξη πίεση στον αθλητισμό δεν πρέπει να υπάρχει, με αυτά που βλέπουμε γύρω μας»

Σπανούλης: «Η λέξη πίεση στον αθλητισμό δεν πρέπει να υπάρχει, με αυτά που βλέπουμε γύρω μας»

Στο μεγάλο βήμα που έκανε το Περιστέρι την περσινή περίοδο, αλλά και στα όσα περνάει η χώρα μας στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Για όσα περνά η Ελλάδα με τις φωτιές και τις πλημμύρες μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης, τονίζοντας ότι με αυτά που βλέπουμε δεν θα πρέπει να μιλάμε για πίεση στον αθλητισμό.

Παράλληλα, στάθηκε και στα όσα κατάφερε το Περιστέρι την περσινή αγωνιστική περίοδο, επισημαίνοντας πως η ομάδα του θα κερδίσει τον σεβασμό όλων των αντιπάλων.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Κάναμε μία φανταστική χρονιά και βοήθησαν την ομάδα να βρίσκεται σε αυτό το εορταστικό τριήμερο του μπάσκετ. Έχουμε μία ομάδα που θα κερδίσει τον σεβασμό όλων των αντιπάλων, αυτό το κερδίσαμε από την πρώτη χρονιά. Στόχος μας, όπως είπα και πέρυσι, είναι να τρυπάμε το δικό μας ταβάνι.

Η διαχείριση είναι το Α και το Ω και στη ζωή και στον αθλητισμό. Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς μία νίκη ή μία ήττα, είναι δύσκολη η καθημερινότητά σου. Η λέξη πίεση στον αθλητισμό δεν πρέπει να υπάρχει, με αυτά που βλέπουμε γύρω μας. Για εμένα είναι ένα παιχνίδι, πρέπει να προετοιμάζεσαι καλά, να διαχειρίζεσαι τα καλά και τα άσχημα και να προχωράς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ