Τακιανός: «Να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα παλεύει»

Τακιανός: «Να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα παλεύει»

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ και το Super Cup.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Super Cup, όμως ο Φώτης Τακιανός τόνισε πως η ομάδα του έχει στόχο να παρουσιάσει μια εικόνα που θα παλεύει μέχρι το τέλος τις αναμετρήσεις.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Τακιανός:

«Βρισκόμαστε εδώ ως μία ομάδα που κατέκτησε μία από τις πρώτες τέσσερις θέσεις, άρα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό. Είμαι χαρούμενος που είδα παίκτες που ήταν στην ομάδα μας πέρυσι να διακρίνονται και να προχωρούν στην καριέρα τους. Είναι ένα από ζητούμενα, μέσα από την εξέλιξη των ομάδων, να εξελίσσονται κι οι παίκτες.

Από το κομμάτι της προετοιμασίας, είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα, με τη λογική ότι τα παιχνίδια έχουν ένα χαρακτήρα αναγνωριστικό. Θέλεις να δεις τις αδυναμίες και να τις βελτιώσεις. Αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε είναι μία ομάδα, η οποία παλεύει, ξεκινώντας από την άμυνα και κάθε μέρα θα εξελίσσεται, ώστε στο τέλος της σεζόν να έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο κι αποτέλεσμα».

Για το αν μπαίνει πίεση από νωρίς από μία τέτοια διοργάνωση: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει διαφοροποίηση ενός επίσημου παιχνιδιού με ένα παιχνίδι τουρνουά στο πως προετοιμάζεται η ομάδα. Προετοιμάζεται με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Τα φιλικά διαχειρίζονται με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να βγουν τα συμπεράσματα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφοροποίηση στη λογική τη δική μας, το πως θα παίξουμε σε ένα επίσημο ή σε ένα φιλικό. Η διαδικασία του αποτελέσματος κι ιδιαίτερα στη χώρα μας μπορεί να αποβεί επώδυνο σε μία ήττα ή να υπάρχουν ακραίες αντιδράσεις χαράς σε μία νίκη. Είμαστε στην Ελλάδα, ζούμε εδώ, με αυτό πρέπει να ζήσουμε και νομίζω ότι αυτό πρέπει να διαχειριστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ