Τελικός Super Cup: Εξωπραγματικό 27-0 σερί ο Ολυμπιακός! (vid)

Τελικός Super Cup: Εξωπραγματικό 27-0 σερί ο Ολυμπιακός! (vid)

Από το 5-4 στο 32-4 ο Ολυμπιακός – Ισοπέδωσε σε άμυνα και επίθεση τον Παναθηναϊκό

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τον τελικό του Super Cup, που πραγματοποιείται στην Ρόδο, ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να ισοπεδώνουν τον Παναθηναϊκό!

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 5-4 στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και στη συνέχεια έτρεξαν ένα… εξωπραγματικό σερί 27-0 φτάνοντας στο 32-4 και βάζοντας ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο τις βάσεις για την πρώτη κούπα της φετινής σεζόν. Χρειάστηκαν τρεις βολές του Σλούκα για να ξεκολλήσει ο Παναθηναϊκός από το 4 και να βάλει στοπ στο σερί του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: Η αποστολή του Ολυμπιακού για τα Γιάννενα – Ποιοι έμειναν εκτός (pic)

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκας έπαιξαν εκπληκτική άμυνα και «έπνιξαν» τους παίκτες του Αταμάν, ενώ την ίδια ώρα ήταν εντυπωσιακοί στην επίθεση, ανεβάζοντας τη διαφορά πάνω από το 20 πόντους και έχοντας ένα τεράστιο προβάδισμα για τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου.

Ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο από τον Ολυμπιακό, που έκανε φύλλο και φτερό τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες, όπως αυτή του – κομβικού στον ημιτελικό με το Περιστέρι – Γουίλιαμς Γκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ