Παπανικολάου: «Για τώρα ήμασταν καλά – Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και εμείς και ο Παναθηναϊκός» (vid)

Παπανικολάου: «Για τώρα ήμασταν καλά – Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και εμείς και ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου εμφανίστηκε μετρημένος μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε με 75-51 τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Super Cup, ωστόσο ο Κώστας Παπανικολάου εμφανίστηκε μετρημένος στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών τόνισε πως και οι δύο ομάδες έχουν πολλή δουλειά ακόμη, αλλά επισήμανε πως για τη δεδομένη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε καλό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Η 1η συμμετοχή του Ζουλιάν Μπιανκόν με τον Ολυμπιακό – Τα πρώτα του 45 επίσημα λεπτά

Όσα είπε ο Παπανικολάου:

Για το πρώτο ημίχρονο: «Μπήκαμε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, μα βγήκαν τα πράγματα που θέλαμε να κάνουμε, είναι νωρίς στη σεζόν να πούμε το οτιδήποτε. Ίσως ήταν συνδυασμός του καλού μας πρώτου ημιχρόνου και του κακού του Παναθηναϊκού. Μπορείς να πεις ότι με την άμυνά μας τους βγάλαμε εκτός θέσης. Είναι πολύ νωρίς και έχουμε περιθώρια βελτίωσης, δεν ξέρουμε πού θα φτάσουμε».

Για τα στοιχεία που έπαιξαν ρόλο: «Σε πρώτο βαθμό ήταν η μαχητικότητά μας, κυνηγούσαμε σε κάθε φάση, προσπαθούσαμε να τους βγάλουμε από τη θέση που ένιωθαν άνετα. Κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντ. Καλή προσπάθεια αμυντικά, επιθετικά δεν κάναμε κάτι σημαντικό. Είναι μία συνταγή που μας βολεύει τα τελευταία χρόνια, με αυτή πορευόμαστε».

Για τα επόμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Το μικρότερο κριτήριο που μπορούμε να έχουμε όλοι είναι το σημερνό. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και εμείς και ο Παναθηναϊκός, θα δούμε διαφορετικά παιχνίδια». Για τη δεδομένη χρονική στιγμή, ήμασταν καλά, αλλά έχουμε δρόμο ακόμη και πολλά πράγματα να βελτιώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ