Παναγιώτης Φασούλας: Μορφή του ελληνικού μπάσκετ ο Ιωαννίδης

Παναγιώτης Φασούλας: Μορφή του ελληνικού μπάσκετ ο Ιωαννίδης

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής τόνισε ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης δεν τιμήθηκε όσο άξιζε στη σπουδαία του καριέρα.

Το δικό του αντίο στον προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών έπειτα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, είπε ο Παναγιώτης Φασούλας, ένας παίκτης που γνώρισε τον «Ξανθό» αρχικά ως αντίπαλος και έπειτα ως παίκτης του στον Ολυμπιακό.

Όπως τόνισε η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ, ο Γιάννης Ιωαννίδης συνέδεσε τον εαυτό του με την άνοδο του μπάσκετ στην Ελλάδα και βρήκε τη θέση του ανάμεσα στους φιλάθλους όλων των ομάδων, που τον λάτρεψαν ή αγάπησαν να τον μισούν ως αντίπαλοι.

«Παίρνει μαζί του τις αναμνήσεις μας»

«Οι έντονες στιγμές που έχουμε ζήσει με τον Γιάννη Ιωαννίδη ως αντίπαλο και ως συνεργάτη στον Ολυμπιακό σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είναι μέλος της οικογένειας» ανέφερε ο Παναγιώτης Φασούλας, μιλώντας στο MEGA, συμπληρώνοντας ότι «το να έχεις περάσει με έναν άνθρωπο τόσο έντονα πράγματα το κάνει ακόμα πιο στενάχωρο όταν ξέρεις ότι δεν είναι πια εδώ».

«Όλες αυτές τις αναμνήσεις τις παίρνει μαζί του» πρόσθεσε ο «πύργος» με τον οποίο έχτισε τη θρυλική ομάδα του Ολυμπιακού ο Γιάννης Ιωαννίδης.

«Δεν τιμήθηκε αρκετά»

«Ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του μπάσκετ. Έκανε τον κόσμο να ταυτίζεται μαζί του, για τον έντονο χαρακτήρα του», δήλωσε ο Παναγιώτης Φασούλας.

«Ήταν μορφή του ελληνικού μπάσκετ και θεωρώ ότι δεν έχει τιμηθεί αρκετά» κατέληξε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας για τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ