Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πόνο ο Καλπαζίδης με τον Πέτσα. Δύσκολοι καιροί για σερβιτόρους
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνεχίζεται το τουρνουά Golden Cup του Άρη

Η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ για την πρώτη μέρα διεξαγωγής του τουρνουά Golden Cup.

Συνεχίζεται το τουρνουά Golden Cup του Άρη | to10.gr

Το τουρνουά μπάσκετ μίνι Golden Cup, που διοργανώνει η ΚΑΕ Άρης για αγόρια γεννημένα το 2005 και 2006, με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή και της ΧΑΝΘ, ολοκληρώνεται με τις σημερινές αναμετρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ενημέρωση της ΚΑΕ για την πρώτη μέρα και το πρόγραμμα για σήμερα:

«Άνοιξε σήμερα (09/06) η αυλαία του 1ου Τουρνουά μπάσκετ «Golden Cup».

Η αυλαία του 1ου τουρνουά μπάσκετ μίνι «Golden Cup», που διοργανώνει η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για αγόρια γεννημένα το 2005 και το 2006 άνοιξε σήμερα (08/06), στο «Nick Galis Hall». Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε τις αναμετρήσεις Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ και ΑΡΗΣ-Χ.Α.Ν.Θ.. Το τουρνουά διεξάγεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοσίας (13 Ιουνίου) και αποτελεί ιδέα του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Χάρη Παπαγεωργίου, που ήταν φυσικά παρών στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Αύριο (09/06), δεύτερη και τελευταία μέρα του τουρνουά θα γίνουν τέσσερις αγώνες. Μετά το τέλος του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Aris School of Basketball της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε..

Το αυριανό (09/06) πρόγραμμα του 1ου τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών «Golden Cup»:

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ. 10:00
Χ.Α.Ν.Θ.-ΗΡΑΚΛΗΣ 11:30
Χ.Α.Ν.Θ.-Π.Α.Ο.Κ. 17:00
ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 18:30

*Το Aris School of Basketball ευχαριστεί τον Θόδωρο Φεστσόπουλο για τις φωτογραφίες και μετά τη λήξη του τουρνουά θα είναι όλες διαθέσιμες στο www.imagecreation.gr».