Γκαρμπαχόσα: «Κλάψαμε μαζί με τον Ρούμπιο όταν μου είπε για την επιστροφή του»

Γκαρμπαχόσα: «Κλάψαμε μαζί με τον Ρούμπιο όταν μου είπε για την επιστροφή του»

Το σχόλιο του Χόρχε Γκαρμπαχόσα για την επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο στην αγωνιστική δράση

Ο πρόεδρος της FIBA Europe, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, εξέφρασε τη μεγάλη ευχαρίστησή του για την επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο στην ενεργό δράση και αποκάλυψε μία δυνατή στιγμή ανάμεσά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχουν πολύ σχέσεις μεταξύ του Ρούμπιο και εμένα. Θυμάμαι την ημέρα τον περασμένο Ιούλιο που ο Σέρχιο Σκαριόλο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «Έχουμε πρόβλημα με τον Ρίκι». Οδήγησα το αυτοκίνητό μου όσο πιο γρήγορα μπορούσα, για να φτάσω στο ξενοδοχείο. Του μιλούσα και, πιστέψτε με, όχι από επαγγελματική σκοπιά, αλλά από προσωπική, όταν του μιλάς, νιώθεις αυτό που νιώθει.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ ενόψει Φερεντσβάρος

Συνέβη το περασμένο καλοκαίρι και ήταν εξαιρετικά όμορφο όταν έλαβα μια κλήση ότι θα επιστρέψει επειδή γνωριζόμαστε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο. Γίναμε εξαιρετικά καλοί φίλοι.

Εκείνη τη στιγμή έθεσα στη διάθεσή του όλους τους πόρους της εθνικής ομάδας και της Εθνικής Ομοσπονδίας. Έθεσα και τον εαυτό μου στη διάθεσή του γιατί, ας πούμε, πέρασα λίγο παρόμοια κατάσταση με τη δική του.

Είμαι πολύ κοντά του. Ήταν πολύ κοντά μου και ήμουν εξαιρετικά χαρούμενος όταν έλαβα την κλήση μια μέρα πριν ανακοινώσει την επιστροφή του στο μπάσκετ. Μαζί κλάψαμε. Έχουμε μια αξέχαστη στιγμή μαζί.

Όταν μου είπε «Χόρχε η ιδέα μου είναι να προσπαθήσω να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα ως σύλλογος και να προσπαθήσω να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι με την εθνική ομάδα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ήταν τέλειο. Ήταν τέλειο γιατί για εκείνον αισθανόταν πολύ καλύτερα από ό,τι ένιωθε, σκέφτεται να επιστρέψει στην εθνική ομάδα.

Νιώθει ότι η οικογένεια είναι αληθινή, ότι είναι αληθινή έννοια. Προφανώς, ως πρόεδρος της FIBA ​​Europe, είπα στην αρχή ότι αυτά τα παράθυρα είναι πολύ ξεχωριστά γιατί επιτέλους μπορούμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες.

Μπορείτε να φανταστείτε πόσο σημαντικό είναι για μένα ότι ο Ρίκι επέστρεψε και επέστρεψε στο ρόστερ της εθνικής ομάδας; Είναι παιχνίδι «παραθύρων», παίζοντας για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ. Είναι τέλειο. Δεν μπορώ να είμαι πιο χαρούμενος και δεν μπορώ να είμαι πιο περήφανος για τον Ρίκι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ