Σπανούλης: «Η ομάδα έπαιξε καταπληκτική άμυνα, δεν πρέπει να είμαστε ανυπόμονοι»

Σπανούλης: «Η ομάδα έπαιξε καταπληκτική άμυνα, δεν πρέπει να είμαστε ανυπόμονοι»

Όσα ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης μετά το νικηφόρο ξεκίνημα της Ελλάδας στα προκριματικά του Eurobasket 2025

Με νίκη συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, αφού η γαλανόλευκη νίκησε με με 72-64 την Τσεχία στο κατάμεστο ΣΕΦ για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket 2025.

Ο Κill Bill, μετά την νίκη της Ελλάδας τόνισε ότι η ομάδα έπαιξε καταπληκτική άμυνα, όπως και όφειλε, ενώ ανέφερε ότι οι διεθνείς μας θα πρέπει να ελέγχουν τον ενθουσιασμό τους προκειμένου να μην παίρνουν βιαστικές αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Τσεχία 72-64: Με το… δεξί η Εθνική του Σπανούλη στο κατάμεστο ΣΕΦ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη: 

«Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι. Η υπερβολική θέληση των παικτών μας οδήγησε σε κάποιες βεβιασμένες επιλογές και μάλιστα από παίκτες που δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες αποφάσεις. Αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να το δουλέψουμε. Η ομάδα έπαιξε καταπληκτική άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Κυνηγάμε παντού, βρήκαμε 20 πόντους στο τρανζίσιον, δώσαμε 20 ασίστ» είπε και Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Η Τσεχία είναι μια καλή ομάδα που παίζει χρόνια μαζί και δεν είχε τίποτα να χάσει. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την άμυνά μας και την προσπάθειά μας στο ριμπάουντ, να τα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο και να κυνηγήσουμε ακόμα περισσότερους αιφνιδιασμούς. Πρέπει να τρέχουμε με τέτοιες άμυνες που παίζουμε. Και δεν πρέπει να είμαστε ανυπόμονοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ