ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφυγε ο Ολυμπιακός από το ΟΑΚΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφυγε ο Ολυμπιακός από το ΟΑΚΑ

Πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Ερυθρόλευκοι αποχώρησαν από το παρκέ

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το παρκέ του ΟΑΚΑ, πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με την αποστολή των ερυθρόλευκων να είναι στα αποδυτήρια. Οι πειραιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους τρεις διαιτητές, για αντικείμενα και μπουκάλια με νερό που πετάχτηκαν στον πάγκο των ερυθρόλευκων από οπαδούς των πράσινων.

Ο πρόεδρος μάλιστα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος είχε μια συνομιλία μ’ έναν από τους διαιτητές, εκφράζοντας τις έντονες διαμαρτυρίες των ερυθρόλευκων. Στη συνέχεια παίκτες, τεχνικό τιμ αλλά και ο Παναγιώτης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, πήγαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Από τον Ολυμπιακό μάλιστα έλεγαν πως ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας έχει δεχθεί μπουκάλι με νερό και οι ερυθρόλευκοι αποχώρησαν, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια.

Οι ερυθρόλευκοι κατήγγειλαν επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού που πλησίασαν στον πάγκο της ομάδας τους και άρχισαν να τους βρίζουν και να τους πετούν μπουκάλια με νερό.
Πιο πριν ο Ολυμπιακός κατήγγειλε πως δέκα φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με διαπιστεύσεις της ΚΑΕ ήταν στη φυσούνα και επιτέθηκαν λεκτικά στους παίκτες της ομάδας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ