Η αλήθεια για τις βολές στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Η αλήθεια για τις βολές στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

O Eρασιτέχνης Παναθηναϊκός φωνάζει για τις βολές στο ντέρμπι της Α1 γυναικών, η αλήθεια όμως είναι διαφορετική.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έδωσαν μεγάλη μάχη στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών, με τις Ερυθρόλευκες να παίρνουν στο φινάλε τη νίκη και να κάνουν το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά με φόντο το πρωτάθλημα.

Λίγη ώρα μετά τον αγώνα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταφέρεται προς τους διαιτητές της αναμέτρησης, και συγκεκριμένα στις βολές που εκτέλεσε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Είναι όμως έτσι όπως ισχυρίζονται οι Πράσινοι;

Τα παράπονα του «τριφυλλιού» ξεκινούν ουσιαστικά από το 38′ και ύστερα, όταν οι Ερυθρόλευκες εκτέλεσαν δέκα βολές μέχρι το τέλος. Έως εκείνο το χρονικό σημείο πάντως ο Παναθηναϊκός είχε πάει 20 φορές στην γραμμή και ο Ολυμπιακός 9! Ενώ το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον συγκεκριμένο τομέα να είναι στο 24-19 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Από τις δέκα βολές που εκτέλεσαν οι γηπεδούχες στο τελευταίο δίλεπτο, οι τέσσερις ήταν από σκόπιμα φάουλ των παικτριών του Παναθηναϊκού στα τελευταία 14,4″. Συνεπώς τα νούμερα δεν συμφωνούν απόλυτα με τους ισχυρισμούς των Πράσινων που ουσιαστικά έφτασαν στην ανατροπή μέχρι το 64-60 έχοντας τις βολές με το μέρος τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ