Ηλιάδης : «Ο τίτλος αφιερωμένος στους Βασίλη Βουρτζούμη και Γιώργο Βράγγα»

Ηλιάδης : «Ο τίτλος αφιερωμένος στους Βασίλη Βουρτζούμη και Γιώργο Βράγγα»

Το μήνυμα του πρώην αρχηγού των κίτρινων για το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα βετεράνων του Άρη.

Ο Σάββας Ηλιάδης είναι μέλος της ομάδας 35+ του Άρη που κατέκτησε την κορυφή στο πρωτάθλημα του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης. Οι κίτρινοι στέφθηκαν πρωταθλητές, κερδίζοντας στον τελικό τον Αρίωνα με 107-89 και ο πρώην αρχηγός της ομάδας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αφιέρωσε τον τίτλο στον Βασίλη Βουρτζούμη και στον Γιώργο Βράγγα.

«Ήταν τιμή για μένα αλλά και για όλα τα παιδιά να φορέσουμε και πάλι τη φανέλα του Άρη έστω και στα… γεράματα. Παίξαμε έξι-επτά παιχνίδια, νιώσαμε ξανά οι περισσότεροι την ατμόσφαιρα των αγώνων. Αυτό είναι κάτι που έχει μας λείψει από τα χρόνια που ήμασταν ενεργοί. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Ήταν η πρώτη φορά που ο Αρης κατέβασε ομάδα στην κατηγορία των 35+. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα.

Κι ένας επιπλέον λόγος που χαιρόμαστε είναι γιατί θέλαμε να αφιερώσουμε τον τίτλο στον Βασίλη Βουρτζούμη που δυστυχώς «έφυγε» από κοντά μας την περασμένη βδομάδα και στον Γιώργο Βράγγα που κι αυτός «έφυγε» από κοντά μας στα τέλη Μαρτίου. Συλλυπητήρια στους δικούς τους και δυστυχώς η ζωή συνεχίζεται…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ