«Μπαμ» με Γκαγκαλούδη το Αιγάλεω

«Μπαμ» με Γκαγκαλούδη το Αιγάλεω

Η ομάδα των δυτικών προαστίων απέκτησε τον πολύπειρο γκαρντ, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Νίκο Αγγελόπουλο.

Μετά από δύο χρόνια στην Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή ο Γιάννης Γκαγκαλούδης κατηφορίζει στην Αθήνα για να συνεχίσει την καριέρα του στο Αιγάλεω!

Ο πολύπειρος άσος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας των δυτικών προαστίων και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το «Σίτι». Ο έμπειρος γκαρντ πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασαν οι άνθρωποι του συλλόγου και τη νέα σεζόν θα ηγηθεί της προσπάθειας για άνοδο στη Β’ Εθνική.

Ο Γκαγκαλούδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Α.Ο Παλαιού Φαλήρου και έκτοτε αγωνίστηκε σε Α.Ο Δάφνης, Αρη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ρέθυμνο, Ρόμα, Καβάλα, ΑΕΠ Ολυμπίας, Μαρούσι, Απόλλων Λεμεσού, Καβάλα, Ετουάλ, Ικαρο, Α.Ε Λιβαδειάς και Ηρακλή. Πλέον τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Αιγάλεω.

Εκτός από τον έμπειρο γκαρντ, η διοίκηση της ομάδας των δυτικών προαστίων βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Νίκο Αγγελόπουλο. Ο 34χρονος φόργουορντ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Α2 με τη φανέλα του Φάρου Κερατσινίου και πλέον συζητάει με τους ανθρώπους του Αιγάλεω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ