Ανακοινώσεις από ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ για τις φονικές πυρκαγιές

Ανακοινώσεις από ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ για τις φονικές πυρκαγιές

ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές.

Ανακοινώσεις για την εθνική τραγωδία με τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική όπου έχουν στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 60 ανθρώπων, εξέδωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ).

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας που πλήττει την χώρα. Εκφράζει την οδύνη της για κάθε απώλεια, ανθρώπινη και υλική, και εύχεται κουράγιο σε όλους τους πληγέντες», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την οδύνη τους για την ανείπωτη τραγωδία στις περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής. Εκφράζουν, επίσης, τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων των καταστροφικών πυρκαγιών, την συμπαράστασή τους στους πυρόπληκτους και προσεύχονται για όσους δίνουν μάχη για την ζωή τους», αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ