ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε την Γουίλιαμς

ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε την Γουίλιαμς

Παίκτρια του ΠΑΟΚ είναι η Κέιλον Γουίλιαμς με τον Δικέφαλο του βορρά ν ανακοινώνει την απόκτηση της Αμερικανίδας φόργουορντ/σέντερ.

Την απόκτηση της 26χρονης Αμερικανίδας, Κέϊλον Ουίλιαμς, ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την Kaylon Williams, η οποία θα ενισχύσει τον Δικέφαλο για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 26χρονη Αμερικανίδα αθλήτρια, ύψους 1.92, αγωνίζεται στις θέσεις forward και center, είναι απόφοιτη του φημισμένου αμερικάνικου πανεπιστημίου Oklahoma, με την ομάδα του οποίου συμμετείχε στο WNCAA. Οι «γεμάτες» αγωνιστικά χρονιές και οι επιδόσεις της, την οδήγησαν στα draft του WNBA με την ομάδα των Los Angeles Sparks.

Η Αμερικανίδα center πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό το 2016 για να αγωνιστεί στην ομάδα του Αθηναϊκού Βύρωνα, με την οποία πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά, με 23 συμμετοχές, 14.6 μέσο όρο πόντων/αγώνα και 9.4 μέσο όρο ριμπάουντ/αγώνα, ενώ αναδείχθηκε κορυφαία center του πρωταθλήματος. Τη σεζόν, που έληξε, αγωνίστηκε με την ομάδα των Angers στο γαλλικό πρωτάθλημα. Kaylon welcome to PAOK!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ