Κι άλλος Αγγέλου στον Άρη!

Κι άλλος Αγγέλου στον Άρη!

Ο γιος του προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου, Γιώργος Αγγέλου, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη και μόλις υπογράψει το συμβόλαιό του, θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Μετά από όλες τις μεταγραφές που έκανε φέτος, συμπληρώνοντας το παζλ του Άρη της νέας σεζόν, ο Βαγγέλης Αγγέλου είπε να πάρει μαζί του και τον γιο του. Για να έχουν και την πρώτη επαγγελματική συνεργασία τους. Έτσι, ο Γιώργος Αγγέλου (24, 1,85μ.) θα φορά, όπως όλα δείχνουν, τη φανέλα του Άρη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πληροφορίες από τη Χαλκίδα, πατρίδα των δύο Αγγέλου, αναφέρουν πως ο νεαρός γκαρντ συμφώνησε σε όλα με τον Άρη και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Θα συμβεί αυτό όταν υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Γιώργος Αγγέλου ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στη Χαλκίδα, με την οποία μάλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική όταν ήταν 18 ετών. Εκείνο το καλοκαίρι (του 2012) έπαιξε με την εθνική εφήβων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πήρε μεταγραφή στον Φιλαθλητικό, με τον οποίον αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2. Ποιον είχε συμπαίκτη σε εκείνη την ομάδα; Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον οποίο μάλιστα απέκτησαν και ένα κοινό: στο τέλος της σεζόν 2012-13 έφυγαν και οι δύο για τις ΗΠΑ!

Ο Γιάννης πήγε φυσικά κατ’ ευθείαν στο ΝΒΑ, ενώ ο Γιώργος Αγγέλου επέλεξε για τις σπουδές του το πανεπιστήμιο Σεντ Φράνσις. Έμεινε τέσσερα χρόνια εκεί, πήρε το πτυχίο του και πέρυσι επέστρεψε στην Ελλάδα υπογράφοντας συμβόλαιο με το Περιστέρι. Το βοήθησε να ανέβει ξανά στην Basket League και πλέον ήρθε η ώρα και γι’ αυτόν να παίξει στην κορυφαία ελληνική κατηγορία. Υπό τις οδηγίες του πατέρα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ