Στην παρέα του «βασιλιά του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν ο Ίαν Βουγιούκας!

Στην παρέα του «βασιλιά του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν ο Ίαν Βουγιούκας!

O Ίαν Βουγιούκας βρίσκεται στην Μύκονο για τις διακοπές του, ποζάροντας στο πλευρό του εκατομμυριούχου, «βασιλιά των social media» Νταν Μπιλζέριαν.

Τις διακοπές του στη Μύκονο, έχοντας για παρέα μια ξεχωριστή προσωπικότητα του διαδικτύου, απολαμβάνει ο Ίαν Βουγιούκας. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, ο σέντερ του Παναθηναϊκού έχει στο πλευρό του τον Νταν Μπιζλέριαν.

Ο Αμερικανός θεωρείται από τις κορυφαίες μορφές των social media, με 23 εκατομμύρια ανθρώπους να τον ακολουθούν στο Instagram (και άλλα 12 εκατ. στο facebook)! Στους λογαριασμούς που διατηρεί, ο πολυεκατομμυριούχος Μπιλζέριαν παρουσιάζει καθημερινά το πώς ξοδεύει τα… ατελείωτα λεφτά του, μέσα από πανάκριβα πάρτη και events. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στη wikipedia αναφέρεται ως «Instagram King και «Instagram’s Playboy King», ενώ θεωρείται κάτι σαν… χειρότερη εξέλιξη του ιδρυτή του Playboy Χιου Χέφνερ!

Σε κάθε του βήμα δεν λείπει η χλιδή (πισίνες, σκάφη, πούρα, ακριβά αυτοκίνητα και ξενοδοχεία), ενώ σχεδόν πάντα συνοδεύεται από αιθέριες υπάρξεις. O Μπιλζέριαν δεν διστάζει να προκαλεί, ανεβάζοντας φωτογραφίες με όπλα, με τεράστια φουσκωτά κρεβάτια που έχουν για διακόσμηση δεσμίδες χαρτονομισμάτων και γενικότερα τέτοια σκηνικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ