
Η Μονακό κυριάρχησε της Λιμόζ με 92-51 στο Πριγκιπάτο, έχοντας πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπαγιάννη, με τον διεθνή σέντερ να καταγράφει 14 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ.
Η Μονακό ήταν κυριαρχική και νίκησε τη Λιμόζ με 92-51 τη Λιμόζ στο Πριγκιπάτο, για την 27η αγωνιστική της LNB. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος κατέγραψε 14 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ.
Ο Πετρ Κορνελί ήταν επίσης καταλυτικός για τους Μονεγάσκους, καθώς σημείωσε 11 πόντους, έξι ριμπάουντ και δύο ασίστ. Με αυτόν τον τρόπο, η Μονακό παρέμεινε στην πρώτη θέση, έχοντας ρεκόρ 21 νίκες και πέντε ήττες.
Διαβάστε επίσης: Η Τζίνα, των επικίνδυνων αποστολών
Από την άλλη, η Λιμόζ παρέμεινε στη 14η θέση, έχοντας επίδοση εννέα νίκες και 18 ήττες και θέλει ένα ακόμη επιτυχές αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει την παραμονή της στο πρωτάθλημα.
Από τους φιλοξενούμενους έκανε ό,τι μπορεί, δίχως επιτυχία ο Τζόσουα Μπάνααν που κατέγραψε εννέα πόντους και 10 ριμπάουντ.
Η βαθμολογία της LNB
