Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος μπασκετμπολίστας της Μονακό

Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος μπασκετμπολίστας της Μονακό

Σοκ στη Γαλλία, καθώς 17χρονος αθλητής της μπασκετικής Μονακό σκοτώθηκε σε τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου (10/5) στην Cannet des Maures, ενώ άλλοι πέντε είναι σοβαρά τραυματίες.

Πένθος στη Μονακό, καθώς  17χρονος μπασκετμπολίστας της Μονακό έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου (10/5) στην πόλη Cannet des Maures, στον αυτοκινητόδρομο Α8.

Άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν στο τροχαίο, με τον έναν από αυτούς να είναι μεταξύ ζωής και θανάτου. Το τροχαίο έγινε, όταν ένα εξαθέσιο μικρό λεωφορείο που μετέφερε παίκτες της Μονακό που αγωνίζονται στην τρίτη εθνική κατηγορία, τέθηκε εκτός πορείας και ανατράπηκε πολλές φορές.

Διαβάστε επίσης: Βιεϊρίνια: Η αρχή και το… τέλος κόντρα στην ΑΕΚ και η κληρονομιά που αφήνει στον ΠΑΟΚ

Η ομάδα της Μονακό που αυτή τη στιγμή πενθεί, εξέδωσε ανακοίνωση για να ενημερώσει για το τραγικό γεγονός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μονακό

«Η Μονακό με θλίψη επιβεβαιώνει το τραγικό δυστύχημα που συνέβη χθες το βράδυ, καθώς η ομάδα που αγωνίζεται στην “εθνική 3” επέστρεφε από έναν αγώνα που διεξήχθη νωρίτερα αυτό το Σάββατο. Ένας παίκτης έχασε τη ζωή του και πέντε άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν (ο προπονητής, τρεις παίκτες και ο οδηγός). Όλα ερευνόνται αυτή τη στιγμή.

Υπό αυτές τις τραγικές συνθήκες, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να εκφράσουν τα πιο ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στους αγαπημένους του και να σταθούν στο πλευρό των τραυματιών και ολόκληρου του προσωπικού που επλήγη από αυτό το συμβάν.

Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή απόψε πριν από τον αγώνα της Betclic Elite μεταξύ της ομάδας μας και της Μπουργκ, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Γκαστόν Μεντεσάν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ