Σπανού: «Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Σπανού: «Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Η Άρτεμις Σπανού έκανε δηλώσεις για την εικόνα της Εθνικής Ελλάδας γυναικών μετά την ολοκλήρωση των δύο φιλικών αναμετρήσεων.

Η Άρτεμις Σπανού μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την Εθνική Ελλάδας γυναικών μετά τις ήττες στα δύο παιχνίδια κόντρα σε Ισπανία και Ιταλία και ανέφερε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ενόψει του Eurobasket.

Η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στάθηκε στο ότι υπάρχει χρόνος μέχρι την έναρξη του ευρωπαϊκού τουρνουά προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν.

Διαβάστε επίσης: Δύο οι νεκροί στο Παρίσι: Σκληρές εικόνες στη Γαλλία (vids)

Αναλυτικά, όσα δήλωσε η Άρτεμις Σπανού:

«Ήταν καλό που παίξαμε αυτά τα παιχνίδια και αγωνιστήκαμε σε αυτό το επίπεδο περίπου τρεις εβδομάδες πριν το Ευρωμπάσκετ. Μάς βοήθησαν να πάρουμε μια ιδέα για το πού είμαστε και πού πρέπει να βρεθούμε στην συνέχεια. Στο επόμενο διάστημα ο κόουτς και οι βοηθοί του έχουν πολλά να διορθώσουν. Έχουμε τον χρόνο μέχρι την έναρξη του Ευρωμπάσκετ να τα διορθώσουμε κι εμείς από την πλευρά μας .»

«Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αν συγκρίνουμε την εικόνα που παρουσιάσαμε στον πρώτο αγώνα με τον δεύτερο που παίξαμε χθες, θα δούμε ότι στο παιχνίδι με την Ιταλία ήταν διαφορετική. Γεγονός που σημαίνει ότι τα λάθη που κάνουμε σ΄ ένα παιχνίδι μπορούμε να τα διορθώσουμε στο επόμενο. Παραμένουμε λοιπόν συγκεντρωμένες με στόχο να διορθώσουμε κάποια πράγματα, να γινόμαστε μέρα με τη μέρα καλύτερες και να είμαστε έτοιμες εκεί που πρέπει!».

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ