
Η Αγγελική Νικολοπούλου ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Ολυμπιακό και συνεχίζει στους Πειραιώτες - Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.
Ολυμπιακός και Αγγελική Νικολοπούλου ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν πως η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει στους Πειραιώτες.
Η Νικολοπούλου ολοκλήρωσε τη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με 5,4 πόντους, 2,2 ασίστ και 3 ριμπάουντ, σουτάροντας με 30% στο τρίποντο, 55,6% στο δίποντο και 80% στις βολές, αγωνιζόμενη κατά μέσο όρο 17,3 λεπτά ανά ματς.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την ανανέωση της Νικολοπούλου
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολοπούλου. Η διεθνής γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.
Η δήλωση της Αγγελικής Νικολοπούλου: «Είναι μεγάλη μου χαρά, που θα συνεχίσω για ένατη συνεχόμενη χρονιά να αγωνίζομαι με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο σύλλογος αυτός είναι πολλά περισσότερα από μια ομάδα για μένα, είναι κομμάτι της ζωής μου πια! Νιώθω ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια και υπερηφάνεια, που ανήκω σε αυτή την οικογένεια. Κάθε χρονιά είναι μια νέα πρόκληση. Η δίψα και η θέληση παραμένουν ίδιες, όπως την πρώτη μέρα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυνατά»