Ο Ομπράντοβιτς το έκανε όπως το 1992: Σήκωσε κούπα με… Κοπρίβιτσα και Νάκιτς (pic)

Ο Ομπράντοβιτς το έκανε όπως το 1992: Σήκωσε κούπα με… Κοπρίβιτσα και Νάκιτς (pic)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατάφερε να γίνει ο προπονητής που έχει κερδίσει τίτλους μετά από 33 χρόνια με παίκτες που συνδέεονται με οικογενειακή σχέση.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχίζει να γράφει ιστορία με τους τίτλους που κατακτά στην καριέρα του ως προπονητής.

Συγκεκριμένα, την φετινή σεζόν στο τιμόνι της Παρτιζάν, ο Σέρβος τεχνικός κατέκτησε την ABA League και η εν λόγω κατάκτηση συνδέεται με μια μοναδική λεπτομέρεια αφού πήρε τον τίτλο με τους γιους παικτών που είχε κατακτήσει την Ευρωλίγκα και δύο εθνικούς τίτλους 33 χρόνια, πριν το 1992.

Το μοναδικό επίτευγμα του Ομπράντοβιτς

More than 30 years ago, Zeljko Obradovic won two national titles and a EuroLeague with Partizan alongside Slavisa Koprivica and Ivo Nakic 🤩🏆

Now, history comes full circle as he claims the ABA league tite with their sons — Balsa Koprivica and Mario Nakic 😊 pic.twitter.com/XWg35oSRt3

— BasketNews (@BasketNews_com) June 13, 2025

Ο Ομπράντοβιτς, κατέκτησε την φετινή Αδριατική λίγκα έχοντας στο δυναμικό του ρόστερ της Παρτιζάν τους Μπάλσα Κοπρίβιτσα και τους Μάριο Νάκιτς.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι οι γιοι των Σλάβισα Κοπρίβιτσα και Ίβο Νάκιτς.

Οι πατέρες των νεαρών παικτών είχαν κατεκτήσει πριν από 33 χρόνια στο πλευρό του Ομπράντοβιτς και πάλι με την Παρτιζάν τόσο την Ευρωλίγκα αλλά και δύο εθνικούς τίτλους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ