Έπαιξαν μπάσκετ στην ΔΕΘ οι Πρέλεβιτς, Γιαννάκης, Διαμαντίδης, Παπαλουκάς (pic)

Έπαιξαν μπάσκετ στην ΔΕΘ οι Πρέλεβιτς, Γιαννάκης, Διαμαντίδης, Παπαλουκάς (pic)

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της 83ης ΔΕΘ και... δοκίμασαν το χέρι τους.

Τέσσερις σπουδαίοι άσοι του παρελθόντος, οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, έπαιξαν μπάσκετ στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ και θυμήθηκαν τα παλιά.

Εστω κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, απέδειξαν ότι δεν έχουν ξεχάσει την τέχνη του μπάσκετ στην οποία όλοι τους διέπρεψαν για πολλά χρόνια.

Οι τέσσερίς τους βρέθηκαν στους ανοιχτούς χώρους των εγκαταστάσεων, κάνοντας σουτ για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την Κιβωτό του κόσμου και φυσικά κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα όσων βρέθηκαν εκεί.

Το ποστάρισμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η τέχνη φυσικά και δεν ξεχνιέται! Όσα χρόνια κι αν περάσουν. Και σήμερα, ο Μπάνε Πρέλεβιτς θυμήθηκε για λίγο τα παλιά, με καλή παρέα και για καλό σκοπό. Στις εγκαταστάσεις της @tif_helexpo και στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο #Bane #Prelevic μαζί με τους @papaloukastheodoros Δημήτρη Διαμαντίδη και Παναγιώτη Γιαννάκη, ευστόχησαν για την Κιβωτό του κόσμου!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ