ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παναγιώτης Φασούλας… Foundation

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παναγιώτης Φασούλας… Foundation

Σύμφωνα με έγκυρη πληροφορία, ο Παναγιώτης Φασούλας  έχει βάλει στα σκαριά μεγαλόπνοο σχέδιο για να δημιουργήσει το «ΙΔΡΥΜΑ – Foundation  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ», κατά το πρότυπο κορυφαίων αστέρων του ΝΒΑ, όπως για παράδειγμα του Μάτζικ Τζόνσον! Ο «Πάνι» θα συνεργαστεί με τον Μπούμπουρα – Οδυσσός , με καταγωγή από τη Λήμνο, γι΄αυτό και ο  πιο σημαντικός  […]

Σύμφωνα με έγκυρη πληροφορία, ο Παναγιώτης Φασούλας  έχει βάλει στα σκαριά μεγαλόπνοο σχέδιο για να δημιουργήσει το «ΙΔΡΥΜΑ – Foundation  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ», κατά το πρότυπο κορυφαίων αστέρων του ΝΒΑ, όπως για παράδειγμα του Μάτζικ Τζόνσον!

Ο «Πάνι» θα συνεργαστεί με τον Μπούμπουρα – Οδυσσός , με καταγωγή από τη Λήμνο, γι΄αυτό και ο  πιο σημαντικός  σέντερ φορ, που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ, έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει  από αυτό το νησί τις εκδηλώσεις, που θα αφορούν στην δραστηριότητα του Ιδρύματος του.

Στις βασικές  ενασχολήσεις  συμπεριλαμβάνεται η άμεση επαφή με τη νεολαία, κυρίως με μαθητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας, που θα τα επισκέπτονται  ο Παναγιώτης Φασούλας και οι στενοί συνεργάτες  του. Μέλημα πρωτεύον του Ιδρύματος  το να νουθετήσει τους νέους για τον συνδυασμό  σπουδών και αθλητισμού. Αλληλένδετες έννοιες και πράξη η παιδεία και τα σπορ, θα είναι «το ευαγγέλιο» του Ιδρύματος!

*Το πρωτοποριακό, για την Ελλάδα, «΄Ιδρυμα-Foundation Παναγιώτης Φασούλας» θα έχει και την πλήρη υποστήριξη από το ΝΒΑ, στο οποίο ο παλαίμαχος άσος , παρότι δεν έχει  αγωνιστεί σε αυτό, έχει χριστεί «Πρεσβευτής ΝΒΑ». Ο νέος κομισάριος του ΝΒΑ, ΄Ανταμ Σίλβερ, είναι ο άνθρωπος, που ανοίγει – και ανά πάσα στιγμή – τις πύλες  του μαγικού κόσμου , για χάρη του σπουδαίου ΄Ελληνα μπασκετάνθρωπου!

Φι Κάπα

                                                                  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ