Sold out το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό

Sold out το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό

Δεν θα πέφτει... καρφίτσα αύριο (1/11, 15:00) για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Φάληρο

Κατάμεστη θα είναι το μεσημέρι του Σαββάτου η αίθουσα 5 του ΣΕΦ, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός υπάρχει πλέον sold out για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: 

«Sold out: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (μπάσκετ Γυναικών).

Διαβάστε επίσης: Η Μπόντο στην… pole position για το «χρυσό» εισιτήριο του Champions League – Τι ισχύει για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει, ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Σαββάτου (1/11, 15:00) με τον Παναθηναϊκό, στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για την 5η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Οι φίλάθλοι μας που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους και να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ