Πρίντεζης: «Στην Κρήτη θα βελτιωθούμε και θα γνωριστούμε καλύτερα»

Πρίντεζης: «Στην Κρήτη θα βελτιωθούμε και θα γνωριστούμε καλύτερα»

Ο Γιώργος Πρίντεζης, εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία και την αγάπη των Κρητικών για το μπάσκετ και χαρακτήρισε τα φιλικά σαν ευκαιρία για βελτίωση και σύσφιξη σχέσεων.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Κρήτη και το Ηράκλειο, όπου από αύριο και για τις επόμενες τρεις ημέρες (21-23/9) θα συμμετάσχει στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Κρήτης, στα «Δύο Αοράκια».

Ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο δυνατά φιλικά και ο Πρίντεζης σε δηλώσεις του τα χαρακτήρισε ως ευκαιρία για βελτίωση αλλά και καλύτερη γνωριμία μεταξύ των παλιών κα νέων παικτών, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει κολακευτικά για την αγάπη της Κρήτης και του κόσμου για το μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ του Ολυμπιακού:

«Το Ηράκλειο, η Κρήτη γενικότερα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο νησί. Αγκαλιάζει πάρα πολύ το μπάσκετ και αυτό είναι σημαντικό. Βοηθούν και οι εγκαταστάσεις που ενδείκνυνται για πάρα πολύ δυνατά φιλικά, αλλά και πολύ όμορφα παιχνίδια με την Εθνική.

Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ πέρα, για να βελτιωθούμε σαν ομάδα παίζοντας δύο δυνατά φιλικά και να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας. Είναι δύο φιλικά που θα μας βελτιώσουν, θα μας φέρουν πιο κοντά και θα γνωριστούμε καλύτερα. Θα έχουμε την ευκαιρία να προσαρμοστούμε και πάλι στις απαιτήσεις της ομάδας μιας και το τελευταίο 10ήμερο πάρα πολύ παίκτες έλειπαν και δεν μπορούσαν να γίνουν καλές προπονήσεις.

Ο κόσμος αγκαλιάζει γενικότερα το μπάσκετ στο Ηράκλειο και εμείς όσες φορές έχουμε έρθει σαν Ολυμπιακός βλέπουμε τον κόσμο πολύ ζεστό και τους ευχαριστούμε πολύ. Σίγουρα θα περιμένουν να δουν την καινούργια ομάδα και τον καινούργιο προπονητή, μέσα στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ