Λινάρδος: «Σπουδαίος παράγοντας ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Λινάρδος: «Σπουδαίος παράγοντας ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Νίκος Λινάρδος επισήμανε για τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο ότι δεν πρόκειται ποτέ να τον βγάλει κανείς από το μυαλό και την καρδιά του.

Ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής του Πανιωνίου, Νίκος Λινάρδος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην«μνήμη» του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενόψει του διήμερου τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, 27-28 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του οποίου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Φενέρμπαχτσε και την Χίμκι.

Ο Νίκος Λινάρδος επισήμανε: «Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού η διοργάνωση των δύο αυτών τουρνουά στη μνήμη ενός ανθρώπου που αφιέρωσε ψυχή, χρήματα και τη ζωή του ολόκληρη γι’ αυτή την ομάδα, ώστε να φτάσει στο σημείο που έφτασε. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και του αξίζουν όλες οι τιμές. Θυμάμαι παλιά που πήγαινα στον τότε “Τάφο του Ινδού” με τον Πανιώνιο και ο Μάνος Παπαδόπουλος έτρεχε να τα προλάβει όλα, τόσο ο Παύλος, όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν πάντοτε εκεί. Πάντα κοντά στην ομάδα, ακόμη και στα φιλικά παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις. Απλοϊκός, προσιτός για όλους και καλόκαρδος. Ένας σπουδαίος παράγοντας…

Γι’ αυτό και όταν μου έγινε η πρόταση για τη συμμετοχή του Πανιωνίου στο τουρνουά των μικρών είπα αμέσως “ναι”, χωρίς κανέναν δισταγμό. Όσο για το μεγάλο τουρνουά που θα γίνει στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, θα είναι ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός με τη συμμετοχή τεσσάρων τεράστιων ομάδων. Κάτι σαν πρόβα Final 4 της Ευρωλίγκας. Το γήπεδο θα γεμίσει και ο κόσμος θα θυμηθεί ξανά έντονα τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Όχι ότι πρόκειται ποτέ να τον βγάλει κανείς από το μυαλό και την καρδιά του…».

Ο «Ιστορικός» θα συμμετάσχει στο τουρνουά Ακαδημιών στις 22 και 23 Σεπτέμβρη στο πλαίσιο του «Παύλος Γιαννακόπουλος», που θα λάβει χώρα στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ένα τουρνουά Ακαδημιών με παιδιά γεννημένα το 2006, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Περιστερίου. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ