Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τις ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακού για την απώλεια του Θανάση Σκουρτόπουλου

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τις ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακού για την απώλεια του Θανάση Σκουρτόπουλου

Οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι ΚΑΕ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός για τον θάνατο του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους οικείους του.

Οι ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια του εμβληματικού προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας για Σκουρτόπουλο: «Ένα τέτοιο γεγονός μας προσγειώνει όλους στο τι είναι σημαντικό και τι ασήμαντο»

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε το ελληνικό μπάσκετ με ήθος, αξιοπρέπεια και αγάπη, αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στο άθλημα.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Η σκέψη μας είναι μαζί τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές»

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Συγκλονισμένη η οικογένεια της «Βασίλισσας» αποχαιρετά ένα επίλεκτο μέλος της.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, πρώην αθλητής μας επί σειρά ετών και πρώην προπονητής μας (ως συνεργάτης του Κόουτς Σάκοτα, αλλά και των Ντούσαν Ίβκοβιτς, Φώτη Κατσικάρη) «έφυγε» από τη ζωή από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία 60 ετών.

Και πώς να εξηγήσεις τώρα τα αδιανόητα;

Ο Θανάσης με την ΑΕΚ πανηγύρισε ως μέλος του τεχνικού επιτελείου το πρωτάθλημα Ελλάδος του 2002 και το Κύπελλο Ελλάδος του 2001.

Υπήρξε αθλητής της ΑΕΚ από το 1982 έως το 1991.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, από το 2014 έως το 2017 διετέλεσε βοηθός προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, ενώ το 2018 ανέλαβε καθήκοντα ως πρώτος. Υπό την καθοδήγησή του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκρίθηκε στο Μουντομπάσκετ του 2019, ενώ αποχώρησε από τη θέση αυτή το 2022 έχοντας ως απολογισμό 18 νίκες και 5 ήττες.

Στη συνέχεια εργάστηκε στην Αστόρια Μπίντγκοστς στην Πολωνία, στην Εθνική Κατάρ και, από τον Ιούλιο του 2025, βρισκόταν στον πάγκο της πρωταθλήτριας Μογγολίας, Χάσιν Χουλεγούντ.

Η ΑΕΚ BC και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος εκφράζουν την θλίψη τους, συμμετέχουν στο πανελλήνιο πένθος για τον αδόκητο χαμό του και αποστέλλουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Καλό Ταξίδι στο Αιώνιο Φως, Θανάση»

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακού:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τη θλίψη της για τον απρόσμενο χαμό του Θανάση Σκουρτόπουλου, σε ηλικία 60 ετών.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στο ελληνικό μπάσκετ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ