Πασκουάλ: «Να δείξουμε καλή εικόνα για τον Παύλο και την Ιστορία μας»

Πασκουάλ: «Να δείξουμε καλή εικόνα για τον Παύλο και την Ιστορία μας»

Στη σημασία που έχει το τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου για τον σύλλογο του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο κόουτς των πράσινων, Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο οικοδεσπότης του τουρνουά  «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ο Καταλανός προπονητής της ομάδας έδειξε συνειδητοποιημένος για τη σημαντικότητα αυτού του εγχειρήματος, αναφέροντας σε σχετικές δηλώσεις του στο γκαλά που πραγματοποιήθηκε, ότι τόσο αυτός και οι συνεργάτες του, όσο και η ομάδα του Παναθηναϊκού θέλουν να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων.

«Πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι το τουρνουά για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, για να τον τιμήσουμε. Είναι μια στιγμή που εγώ, οι συνεργάτες μου και όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού όπως πάντα θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για αυτό το τουρνουά.

Σαν ομάδα θα πρέπει να δώσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Ξέρουμε πως είμαστε στην αρχή, ξέρουμε πως δεν είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας αλλά θα πρέπει να δώσουμε μια καλή εικόνα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και για την Iστορία του Παναθηναϊκού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ