Ο Παναθηναϊκός τίμησε τον ηγέτη του (vid)

Ο Παναθηναϊκός τίμησε τον ηγέτη του (vid)

Έντονη συγκίνηση στο ΟΑΚΑ με τον δακρυσμένο Θανάση Γιαννακόπουλο και το λάβαρο στη μνήμη του Παύλου

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε το ΟΑΚΑ λίγο πριν τον αγώνα Παναθηναϊκός- Χίμκι, όπου οι πράσινοι τίμησαν τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Οι αρχηγοί των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά, αλλά και εκείνοι των ομαδικών αθλημάτων (Κουρμπέλης, Καλάθης, Πανταλέων) τίμησαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο αφήνοντας ένα λευκό τριαντάφυλλο στη φωτογραφία του, η οποία είχε τοποθετηθεί στη θέση του αείμνηστου παράγοντα του συλλόγου στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Η θύρα 13 τίμησε τον Παύλο απονέμοντας στον Θανάση και τον Δημήτρη κολάζ με τον αείμνηστο ηγέτη του Παναθηναϊκού και φωτογραφίες από την πράσινη κερκίδα.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι είναι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την παρουσία του εδώ απόψε. Φυσικά και τις τρεις ομάδες που είναι εδώ και να ξέρουν ότι θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ όλους όσοι είστε εδώ και κυρίως αυτά τα παλικάρια εκεί (σ.σ. τους οργανωμένους), αλλά και όλους όσοι είναι εδώ για να τιμήσουν τον αδελφό μου» είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με λυγμούς.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τις ομάδες που ήρθαν για να τιμήσουν τον πατέρα μου. Ευχαριστώ και όλους όσοι ήρθαν απόψε. Θα είναι σίγουρα ικανοποιημένος από εκεί ψηλά που είναι βλέποντας όλα τα τμήματα του συλλόγου, τις ομάδες μπάσκετ, βόλει, όλα τα αθλήματα, αλλά και την ομάδα ποδοσφαίρου, γιατί ήθελε πάντα έναν Παναθηναϊκό ενιαίο και αδιαίρετο».

Στη συνέχεια το λάβαρο με τη μορφή του Παύλου Γιαννακόπουλου ανέβηκε στην οροφή του ΟΑΚΑ, ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί ξεδίπλωσαν ένα τεράστιο κορεό, που απεικόνιζε τον αείμνηστο αναγράφοντας τους τίτλους και τις επιτυχίες της ομάδας.

https://twitter.com/paobcgr/status/1045373229072814080

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ