Κοντά στην Ντούλσι Φάνκαμ ο Ολυμπιακός (vid)

Κοντά στην Ντούλσι Φάνκαμ ο Ολυμπιακός (vid)

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού βρίσκεται κοντά στην απόκτηση της Ντούλσι Φάνκαμ.

Ο Ολυμπιακός, στο μπάσκετ γυναικών, ετοιμάζεται να μπει σε μια νέα εποχή, με τον Αχμέντ Εμπόμπο Ενζογιά να είναι εκλεκτός της διοίκησης για να καθίσει στον πάγκο και να οδηγήσει τις ερυθρόλευκες στην κορυφή της Ελλάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός με το πρώτο όνομα που έχει προκύψει να είναι προσωπική εισήγηση του Γάλλου τεχνικού. Αυτή είναι η Ντούλσι Φάνκαμ που αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ και είναι η κορυφαία ριμπάουντερ στο EuroCup γυναικών μαζεύοντας 6 επιθετικά ανά παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Η θρυλική συλλογή συνεχίζεται – 342 τίτλοι για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο και πολυνίκη

Οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την 26χρονη Καμερουνέζα (1.91μ) και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε περισσότερες εξελίξεις. Αξίζει να σημειωθεί πως η Φάνκαμ επιλέχθηκε στο νούμερο 21 του WNBA draft το 2023 από τους Σιάτλ Στορμ, ενώ αγωνίστηκε στο κολλεγιακό πρωτάθλημα με τη Νότια Φλόριντα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ