Στον Εθνικό ο γιος του Ντούσαν Ίβκοβιτς!

Στον Εθνικό ο γιος του Ντούσαν Ίβκοβιτς!

Η ομάδα του Πειραιά απέκτησε τον Πάβλε Ιβκοβιτς, αλλά και τον γιο του προπονητή του προπονητή του Πανιωνίου, Κρις Χουγκάζ, Ρόμπερτ!

Την απόκτηση του γιου του Ντούσαν Ιβκοβιτς, Πάβλε, ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Εθνικός. Ο 23χρονος αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4» και την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στη Ρωσία με τα χρώματα της Αγίας Παρασκευής. Εκτός από τον Πάβλε, η ομάδα του Πειραιά απέκτησε επίσης και τον γιο του προπονητή του προπονητή του Πανιωνίου, Κρις Χουγκάζ, Ρόμπερτ. Ο 16χρονος έχει ύψος 2,03 και στο παρελθόν έπαιξε σε Πανιώνιο, Ηλυσιακό και Περιστέρι.

Η ανακοίνωση του Εθνικού 

Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση του Πάβλε Ίβκοβιτς. Ο νεαρός αθλητής με ύψος 2,00 μ. είναι γεννηθείς το 1995 και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4». Είναι πολύ δυνατός κοντά στο καλάθι, διαθέτει καλό σουτ ενώ τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αγ. Παρασκευής.

Τη φανέλα του Εθνικού θα φορέσει επίσης και ο Ρόμπερτ Χουγκάζ. Ο 16χρονος καλαθοσφαιριστής με ύψος 2,03 έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πανιώνιο, Ηλυσιακό και Περιστέρι ενώ είναι και παίκτης της Εθνικής Εφήβων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ