Ολυμπιακός: Το μυαλό στην Βίσλα (pics)

Ολυμπιακός: Το μυαλό στην Βίσλα (pics)

Ανεβάζουν ρυθμούς οι Ερυθρόλευκες ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης της Τρίτης με την πολωνική ομάδα, για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας.

Την προετοιμασία της ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Βίσλα, για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας, συνεχίζει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκες την ερχόμενη Τρίτη (09/10) θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ την πολωνική ομάδα, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας την Παρασκευή προπονήθηκαν στο ΣΕΦ υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παντελάκη, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να προετοιμάζει την ομάδα του για τη μεγάλη μάχη της Τρίτης. Ο νεαρός τεχνικός στο ματς με την Βίσλα θα έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριες, πλην της Ρίτα Ρασίντ, η οποία είναι τραυματίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο επαναληπτικός των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για τις 12 Οκτωβρίου και θα διεξαχθεί στην Κρακοβία. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της πολωνικής ομάδας θα προκριθεί στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Εάν αποκλειστεί από την Βίσλα, θα αγωνιστεί στους ομίλους του Eurocup.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ