Διακοπή στο Χάποελ Τελ Αβίβ-Χάποελ Ιερουσαλήμ μετά την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Διακοπή στο Χάποελ Τελ Αβίβ-Χάποελ Ιερουσαλήμ μετά την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο Χάποελ Τελ Αβίβ-Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους κατά του Ισραήλ ως αντίποινα στο πλήγμα των IDF στη Βηρυτό νωρίτερα σήμερα Κυριακή.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε τη διακοπή στο ματς της Χάποελ Τελ Αβίβ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για τα ημιτελικά του ισραηλινού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: «Βουίζει» η Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό: Αποκαλύψεις για τον παίκτη που φεύγει και γι’ αυτόν που επιστρέφει στο Τριφύλλι (pics)

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ισραηλινά ΜΜΕ, το ματς διακόπηκε στην τρίτη περίοδο, με τις αρχές να δίνουν εντολή στους οπαδούς να εκκενώσουν το στάδιο.

Όπως αναφέρει το Sport 5, η πρόθεση των δυνάμεων ασφαλείας και της διοίκησης ήταν να οδηγήσουν τις ομάδες στα αποδυτήρια, να απομακρύνουν το πλήθος και στη συνέχεια να συνεχίσουν το παιχνίδι μετά από προθέρμανση – αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ αρνήθηκε να επιστρέψει στο γήπεδο και έτσι, ο αγώνας διακόπηκε οριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι να διακοπεί το ματς, η Χάποελ Τελ Αβίβ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 77-66.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ