Άρης – Κατάια 70-79

Άρης – Κατάια 70-79

Ο Άρης παρά το εντυπωσιακό πρώτο δεκάλεπτο κόντρα στην Κατάια, έπαθε ολική καθίζηση και υπέστη ντροπιαστική ήττα από τους Φινλανδούς εντός έδρας με 79-70 για τη πρώτη φάση του Europe Cup της FIBA.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα με αποτελεσματική επίθεση και σφιχτή άμυνα, τελειώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με το υπέρ του 29-16. Στα επόμενα τρία δεκάλεπτα όμως ο… διακόπτης έπεσε, ο Αυτοκράτορας σκόραρε 41 πόντους και τελικά υπέστη επώδυνη και ντροπιαστική ήττα μπροστά στο κοινό του με 79-70 για την πρώτη φάση του Europe Cup της FIBA.

Ο Άρης ξεκίνησε τον αγώνα με σκοπό να πιέσει τους Φινλανδούς σε όλο το γήπεδο. Χτύπησε στο τρανζίσιον και μέσα από ομαδικό παιχνίδι και συνεργασίες έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο σαν απόλυτοι κυρίαρχοι (29-16). Από εκεί και πέρα όμως στο παρκέ εμφανίστηκαν… άλλοι παίκτες στο παρκέ με τα κιτρτινόμαυρα. Η Κατάια έκανε ένα δικό της σερί και μόλις στο 15’ έφερε το ματς στα ίσα (33-33), για να λήξει το ημίχρονο 42-42 με τον Λάκι Τζόουνς να ευστοχεί σ τρίποντο στη λήξη του χρόνου.

Το μομέντουμ του ματς όμως φάνηκε από νωρίς πως είχε χαθεί για τον Άρη. Διαπίστωση που επιβεβαιώθηκε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Οι παίκτες των γηπεδούχων δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί. Στερούνταν δημιουργίας με αποτέλεσμα ο Μποχωρίδης και οι λοιπές… επιθετικές συνιστώσες να μην μπορούν να βρουν σκορ. Η τρίτη περίοδος έκλεισε 58-53 υπερ των Φινλανδών, διαφορά που όχι μόνο διατήρησαν οι παίκτες του Γιούχα Στεν, αλλά την αύξησαν κιόλας με τη διαφορά στο 34’ να φτάνει τους 11 πόντους (68-57) με το ματς να θεωρείται… λήξαν λόγω της μηδενικής αντίδρασης των παικτών του Βαγγέλη Αγγέλου.

Τα δεκάλεπτα: 29-16, 42-42, 53-58, 70-79

Τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ