
Οι «πράσινοι» Ματίας Λεσόρ και Γκερσόν Γιαμπουσέλε διασκέδασαν μαζί με τον Σιλβέν Φρανσίσκο. Ποια ήταν η αφορμή.
Μπορεί η Βιλερμπάν να βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση καθώς φαίνεται πως είναι αναγκασμένη να μειώσει το συνολικό της μπάτζετ για φέτος από τα 59 εκατομμύρια στα 24 εκατομμύρια ευρώ λόγω έλλειψης ρευστότητας, με τον Σιλβέν Φρανσίσκο να μην φαίνεται ιδιαίτερα επηρεασμένος από τα γεγονότα.
Ο Γάλλος γκαρντ, που υπέγραψε με την ομάδα του Τόνι Πάρκερ πριν λίγες μέρες συμβόλαιο τριετούς διάρκειας που θα του αποφέρει περίπου 16 εκατομμύρια ευρώ, διασκέδασε στον γάμο του συμπαίκτη του στην Εθνική, Μάθιου Στραζέλ.
Διαβάστε επίσης: «Υπέγραψε με την Μπαρτσελόνα ο Μπαλτσερόφσκι» (pic)
Εκεί δεν ήταν φυσικά μόνος του, όντας μαζί με τους «πράσινους» Ματίας Λεσόρ και Γκερσόν Γιαμπουσέλε. Όλα αυτά εν μέσω έντονων φημών και δημοσιευμάτων πως ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά την υπόθεση της Βιλερμπάν μήπως και μπορέσει να… κλέψει τον Φρανσίσκο.
Δείτε βίντεο:



















