Παντελάκης: «Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Παντελάκης: «Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΟΚ.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε εύκολα με 90-56 του ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι Ερυθρόλευκες ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο του Δικεφάλου, με τον Γιώργο Παντελάκη να μένει απόλυτα ικανοποιημένος. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη λήξη, τόνισε ότι οι παίκτριές του έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ και με πολύ καλή άμυνα έφτασε στην πολυπόθητη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δείξαμε καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πήραμε αυτό που θέλαμε με καλό μπάσκετ και με καλή άμυνα και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενό μας παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των κοριτσιών και το πώς ανταποκρίθηκαν στο ματς. Εμείς προκριθήκαμε στη συνέχεια του Κυπέλλου και πλέον το μυαλό μας είναι μονάχα στην αναμέτρηση με τη Φενερμπαχτσέ για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας».

Από την μεριά της, η Τζέσικα Τόμας δήλωσε ότι: «Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν. Νικήσαμε όμως οφείλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεσή μας αλλά και στην άμυνά μας. Πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιωνόμαστε και να βγάζουμε στο παρκέ όσα δουλεύουμε στην προπόνησή μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ