Κυνηγάει την περίπτωση της Άσλεϊ Πάρις ο Ολυμπιακός (pic)

Κυνηγάει την περίπτωση της Άσλεϊ Πάρις ο Ολυμπιακός (pic)

Η δύσκολη υπόθεση της Αμερικανίδας φόργουορντ φέρεται να βρίσκεται στο προσκήνιο για τις Ερυθρόλευκες, οι οποίες προετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους στην Ευρωλίγκα.

Περίπου μία εβδομάδα μετά την πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας επί της Βίσλας Κρακοβίας, ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στη διοργάνωση με την Φενέρμπαχτσε στη Χαλκίδα (Τετάρτη 24/10, 19:00).

Τα παιχνίδια στην Ευρώπη αναμένεται να είναι πολύ δυνατά απέναντι σε κορυφαίες ομάδες, κάτι που κάνει εξ’ αρχής δύσκολη την αποστολή των Ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός πάντως σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Βαγγέλη Ιωάννου, θέλει να ενισχυθεί για να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στην Ευρωλίγκα.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, έγραψε στο facebook ότι η ομάδα του Πειραιά κυνηγάει την περίπτωση της Άσλεϊ Πάρις, μία υπόθεση που από μόνη της είναι πολύ δύσκολη.

Η ύψους 1.91 Αμερικανίδα φόργουορντ είναι από τις αθλήτριες που θέλουν να πρωταγωνιστούν και εννοείται να παίζουν, την ώρα που η ΕΟΚ είναι αρνητική στην αύξηση των ξένων στις εγχώριες διοργανώσεις. Σε περίπτωση λοιπόν που ο Ολυμπιακός καταφέρει να την υπογράψει τότε η Πάρις δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ελλάδα, αφού οι Ερυθρόλευκες έχουν ήδη 3 ξένες (Μάζιτς, Τζόνσον και Τόμας).

Το post του Βαγγέλη Ιωάννου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ