Σωτηρίου : «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, απλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο»

Σωτηρίου : «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, απλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο»

Η Κατερίνα Σωτηρίου μίλησε για την πρεμιέρα της Γυναικείας ομάδας μπάσκετ στην Ευρωλίγκα, τονίζοντας όσα πρέπει να προσεχθούν κόντρα στη Φενέρχμπατσε.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (24/10, 19:00) στο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκας, στην πρεμιέρα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του γυναικείου μπάσκετ.

Η Κατερίνα Σωτηρίου μίλησε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ομάδα της Τουρκίας και για το τι πρέπει να προσέξουν οι Ερυθρόλευκες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Φενέρμπαχτσε είναι ένας μεγάλος σύλλογος και αναμφισβήτητα έχει μεγάλη εμπειρία από την διοργάνωση. Για εμάς δεν παύει να είναι ο πρώτος μας αγώνας στους ομίλους της Ευρωλίγκας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι.

Από τη μεριά μας θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και σίγουρα το θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, απλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο και δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να φοβόμαστε. Για μας είναι πολύ σημαντικό που είμαστε στη διοργάνωση. Θέλω εγώ προσωπικά και όλοι μας να το απολαύσουμε και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός με τη Φενέρμπαχτσε και τα ατού της, είπε: «Θεωρώ ότι υπάρχουν καλές παίκτριες στην Φενέρμπαχτσε που έχουν μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση, σε αντίθεση με τη δική μας ομάδα. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτήν την στιγμή και δεν έχει γίνει ομάδα κάτι που έχουν δείξει και οι μέτριες εμφανίσεις της στο τούρκικο πρωτάθλημα. Ελπίζω η ομάδα μας να το εκμεταλλευτεί. Σίγουρα δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να αμφισβητήσεις το επίπεδο της Fenerbahce και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί όλες οι ομάδες στην Ευρώπη και στην Ευρωλίγκα, τα λάθη και τα κακά διαστήματά σου μπορούν να σε κάνουν να τα πληρώσεις.

Δεν μπορείς να κάνεις λάθη και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100%».

Κλείνοντας, τόνισε: «Περιμένουμε τον κόσμο μας και στην Χαλκίδα για το ματς με την Fenerbahce. Από εκεί και πέρα εμπιστεύομαι απόλυτα το τεχνικό τιμ και την ομάδα μου και πιστεύω ότι θα κάνουμε το 100% στο γήπεδο και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ