Σπυρίδης: «Να ελέγξουμε το μακρινό σουτ και τα ριμπάουντ»

Σπυρίδης: «Να ελέγξουμε το μακρινό σουτ και τα ριμπάουντ»

Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου έκανε δηλώσεις με αφορμή το αυριανό ματς του Άρη κόντρα στη Ντνίπρο (24/10, 7 μ.μ.).

Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ντνίπρο αύριο (24/10, 7 μ.μ.) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του FIBA Europe Cup και ο Βαγγέλης Σπυρίδης εκπροσώπησε το προπονητικό τιμ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της κίτρινης ΚΑΕ. Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου έδωσε μια «γεύση» από την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του απέναντι στους Κυπελλούχους Ουκρανίας, επισημαίνοντας τα εξής:

«Η BC Dnipro είναι μια μαχητική ομάδα, η οποία αποτελείται μόνο από Ουκρανούς παίκτες. Το παιχνίδι τους βασίζεται στο transition, γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές, ώστε να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να σκοράρουν εύκολους πόντους. Θα πρέπει να περιορίσουμε τον Mishula, πρώτο σκόρερ και κύριο δημιουργό της ουκρανικής ομάδας, που παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες στον αγώνα. Έχει παίκτες, οι οποίοι μπορούν να σουτάρουν οποιαδήποτε στιγμή και στα guard και στους ψηλούς γι’ αυτό θα πρέπει να ελέγξουμε το μακρινό σουτ και τα ριμπάουντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ