Ετοιμες οι Ερυθρόλευκες για την ιστορική πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα (pics)

Ετοιμες οι Ερυθρόλευκες για την ιστορική πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα (pics)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της για την αυριανή (24/10) μεγάλη αναμέτρηση με τη Φενερμπαχτσέ – Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση.

Το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της σε ομίλους της Ευρωλίγκας θα δώσει το απόγευμα της Τετάρτης η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία στις 19:00 θα υποδεχθεί στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης» την πανίσχυρη Φενερμπαχτσέ.

Οι Ερυθρόλευκες είναι πανέτοιμες για τη μεγάλη αναμέτρηση, με τον Γιώργο Παντελάκη να έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριές του πλην της Ρίτα Ρασίντ. Η 29χρονη φόργουορντ, η οποία στην αρχή της σεζόν είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε υποβληθεί σε συρραφή αχίλλειου τένοντα, συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα της, με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην αγωνιστική δράση.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ αποτελείται από τις: Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ