Παντελάκης: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Παντελάκης: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μίλησε για την αναμέτρηση με τη Φενερμπαχτσέ και κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό των νταμπλούχων Ελλάδας.

Κάλεσμα στον κόσμο της Χαλκίδας να στηρίξει τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στην αυριανή (23/10) μεγάλη μάχη με την Φενερμπαχτσέ, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας, απεύθυνε ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας, Γιώργος Παντελάκης.

Παράλληλα, επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκες θα παλέψουν σε όλα τα παιχνίδια και θα προσπαθήσουν να φανούν ανταγωνιστικές απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους. Υπενθυμίζουμε ότι το ματς των δύο ομάδων δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της ομάδας, αλλά στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης»

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μετά τις αναμετρήσεις με την Βίσλα Κρακοβίας στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας, ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Περιμένουμε με ανυπομονησία το αυριανό παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ και σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παρκέ. Μία ισάξια ομάδα με όλες στον όμιλό μας και που θα διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια σαν Ολυμπιακός ανεξαρτήτου αντιπάλου. Θέλουμε τον κόσμο της Χαλκίδας στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει στην πρεμιέρα μας στην Ευρωλίγκα και να μας δώσει την ώθηση για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Από τις παίκτριες του Ολυμπιακού μίλησε η αρχηγός της ομάδας, Εβίνα Σταμάτη, η οποία τόνισε ότι η ίδια και οι συμπαίκτριές της θα τα δώσουν όλα για τη μεγάλη νίκη. «Περιμέναμε πως και πως αυτήν την στιγμή. Είναι σίγουρα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος η Φενερμπαχτσέ όμως εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας στο παρκέ και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τη νίκη. Είμαστε Ολυμπιακός και διεκδικούμε μόνο τη νίκη με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε. Δεν αγωνιζόμαστε στην φυσική μας έδρα, όμως πιστεύω ότι ο κόσμος μας στην Χαλκίδα θα μας αγκαλιάσει και θα μας βοηθήσει απέναντι στην Φενερμπαχτσέ ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ