Σαχπατζίδης: «Να κάνουμε περήφανους όσους μας στηρίζουν»

Σαχπατζίδης: «Να κάνουμε περήφανους όσους μας στηρίζουν»

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας ετοιμάζεται για την 3η αγωνιστική της Basket League και ο Γιάννης Σαχπατζίδης έγραψε στο Blog του στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για την επιθυμία του να κάνει υπερήφανους όλους όσους στηρίζουν αυτόν και τους συμπαίκτες του. Αναλυτικά ο 24 χρονος σέντερ έγραψε: «Γεια σας! Χαίρομαι πολύ που για άλλη μία εβδομάδα έχω την […]

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας ετοιμάζεται για την 3η αγωνιστική της Basket League και ο Γιάννης Σαχπατζίδης έγραψε στο Blog του στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για την επιθυμία του να κάνει υπερήφανους όλους όσους στηρίζουν αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά ο 24 χρονος σέντερ έγραψε:

«Γεια σας!

Χαίρομαι πολύ που για άλλη μία εβδομάδα έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας για την καθημερινότητά μας και την πορεία της ομάδας μας.

Την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε μία ευκαιρία να πάρουμε μία πολύτιμη εκτός έδρας νίκη. Παλέψαμε σκληρά στο Ρέθυμνο, κόντρα σε μία ομάδα που είναι πάντοτε δυνατή στο γήπεδό της και που πέρυσι μας ανάγκασε σε μία βαριά ήττα. Ήμασταν συνέχεια κοντά στο σκορ και κυνηγούσαμε τον αντίπαλο. Στο τέλος φτάσαμε μία… ανάσα και κάποια σουτ και άμυνες μακριά από το διπλό, όμως δεν τα καταφέραμε!

Κρατάμε τα θετικά, διορθώνουμε τα λάθη μας και συνεχίζουμε. Ξέρουμε ότι ο στόχος που έχουμε βάλει δε θα κριθεί σε ένα παιχνίδι. Είναι σημαντικό, πάντως, ακόμη κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι η νίκη να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε περήφανους όσους μας στηρίζουν για την προσπάθειά μας και την παρουσία μας μες στο παρκέ.

Γυρίζουμε… σελίδα τώρα. Έχουμε δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς και θα διεκδικήσουμε το απόλυτο. Αρχή με τον Κολοσσό Ρόδου αυτό το Σάββατο (21/10-16:30). Θέλουμε τη νίκη, το ίδιο και την επόμενη εβδομάδα με τον Πανιώνιο. Είναι απαραίτητο να μαζέψουμε σε αυτή τη σειρά αγώνων όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να δείξουμε στον καθέναν ότι στο γήπεδό μας εμείς είμαστε το αφεντικό! Εμείς μες στον αγωνιστικό χώρο κι ο κόσμος μας τη φωνή και το χειροκρότημα από την κερκίδα!

Εμένα αυτό που με γεμίζει με αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση είναι το κλίμα που έχουμε κάθε μέρα στη δουλειά, στις προπονήσεις. Έχουμε γίνει με όλα τα παιδιά μία οικογένεια, δίνουμε το 100%, με τους προπονητές μας δουλεύουμε πολύ καλά κι είμαστε ενωμένοι για τον κοινό στόχο, για να πετύχουμε όσα περιμένουν όλοι από εμάς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ