Έτοιμος για την Ντιναμό Κουρσκ οι ερυθρόλευκες

Έτοιμος για την Ντιναμό Κουρσκ οι ερυθρόλευκες

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση στο ΣΕΦ κόντρα στην Ντιναμό Κουρσκ για την Ευρωλίγκα.

Μία ακόμα «μάχη» για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, με την ομάδα του Πειραιά να αντιμετωπίζει την Τετάρτη (07/11, 18:00) την Ντιναμό Κουρσκ για την τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης στο ΣΕΦ. O Θρύλος με σύμμαχο τον κόσμο του, θέλει να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και να παλέψει για να κατακτήσει τη νίκη. Οι ερυθρόλευκες προετοιμάστηκαν κατάλληλα για την αναμέτρηση, με την τελευταία προπόνηση να λαμβάνει χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στο φαληρικό κλειστό. Ο Γιώργος Παντελάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες της Ρίτα Ρασίντ, η οποία είναι τραυματίας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Ντιναμό αποτελείται από τις: Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Για το παιχνίδι της Τετάρτης στο ΣΕΦ (7/11, 18:00), ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε στο www.olympiacossfp.gr: «Μπήκαμε στην τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και απέναντί μας αυτήν την φορά είναι μία ομάδα εκ των κορυφαίων της Ευρώπης και από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Η Dynamo Kursk διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο όμως με την σειρά μας εμείς σε κάθε παιχνίδι δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε εδώ για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες και να διεκδικήσουμε τη νίκη με τις πιθανότητες που έχουμε. Μαζί με τον κόσμο μας στο ΣΕΦ θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε ότι μας αναλογεί στην αναμέτρηση».

Από την μεριά της η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, δήλωσε: «Είναι το τρίτο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα και πρέπει πάλι να είμαστε 100% συγκεντρωμένες στο παρκέ. Η Dynamo Kursk είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, το γνωρίζουμε όλοι αυτό, όμως εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας γιατί είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από την μεριά μας εμείς πρέπει να παίξουμε με πάθος και να ακολουθήσουμε απόλυτα το πλάνο της ομάδας μας και όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ