Παντελάκης: «Θα θυμόμαστε για πάντα τον θρυλικό Αττίλιο»

Παντελάκης: «Θα θυμόμαστε για πάντα τον θρυλικό Αττίλιο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, αλλά και στον θρυλικό Αττίλιο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε της Δάφνης Αγίου Δημήτριου με 82-68, για την 3η αγωνιστική της Α1. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας, Γιώργος Παντελάκης, στάθηκε στην εικόνα που είχε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο και τόνισε ότι στη διακοπή του πρωταθλήματος οι Ερυθρόλευκες θα δουλέψουν σκληρά, για να εμφανιστούν καλύτερες στα επόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, πάντως, δεν ξέχασε τον θρυλικό Αττίλιο, ο οποίος σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια έφυγε από τη ζωή.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αρχικά θα ήθελα να πω ότι είναι μια ιδιαίτερη μερα για τον Ολυμπιακό, γιατί σαν σήμερα, πριν από 24 χρόνια έφυγε ο Αττίλιο. Και θα τον θυμόμαστε για πάντα με την θρυλική του τρομπέτα. Όσο για το ματς τώρα, παίξαμε απέναντι στην Δάφνη για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε ένα παιχνίδι που ήμασταν τυπικά γηπεδούχοι αφού παίξαμε στην έδρα του αντιπάλου. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το σκορ σε σχέση με την κούραση μας. Στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοσή μας τελικά πήραμε την τρίτη νίκη για το φετινό πρωτάθλημα. Τώρα έχουμε την διακοπή για το παράθυρο της Εθνικής ομάδας και θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε αν και έξι αθλήτριες μας θα λείπουν. Ταυτόχρονα θα δουλέψουμε όσο μπορούμε για να διορθώσουμε κάποια πράγματα που μπορούμε και να συνεχίσουμε όσο καλά μπορούμε στην πορεία».

Από την πλευρά η Πηνελόπη Παυλοπούλου δήλωσε: «Πρώτα θα ήθελα να μιλήσω για την Δάφνη, η οποία παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και ήταν δυνατή από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήμασταν στον έναν πόντο διάφορα στο ημίχρονο. Ευτυχώς είχαμε ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο και την περιορίσαμε επιθετικά και αυτός ήταν και ο λόγος που νικήσαμε στο τέλος» .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ