Τέλος καλό, όλα καλά με τον γιο του Ίβκοβιτς

Τέλος καλό, όλα καλά με τον γιο του Ίβκοβιτς

Ο γιος του Ντούσαν Ίβκοβιτς αγνοούνταν τις τελευταίες δύο μέρες και υπήρχαν σενάρια περί απαγωγής του, αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν καλά και απλά είχε αποσυρθεί σε ένα ξενοδοχείο.

Ανησυχία επικράτησε τις τελευταίες δύο μέρες στην οικογένεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς καθώς ο γιος του , Πέταρ, είχε εξαφανιστεί και τα ίχνη του αγνοούνταν για πάνω από 48 ώρες. Ο πρώην προπονητής των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ και Πανιωνίου ζήτησε και την συμβολή της αστυνομίας, αλλά με τις ώρες να περνούν και να μην τον βρίσκουν πουθενά η αστυνομία έκανε λόγο για μια πιθανή απαγωγή.

Μετά από αρκετές ώρες ερευνών ο 42χρονος γιος του Σέρβου προπονητή βρέθηκε σε ένα ξενοδοχείο στη περιοχή Ιντζίτζα, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πέταρ Ίβκοβιτς ήθελε να απομονωθεί καθώς ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος μετά από κάποιες ατυχείς επαγγελματικές επιλογές.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν αποφάσισαν την εισαγωγή του σε ιδιωτική κλινική για ένα διάστημα ώστε να του προσφερθεί ψυχολογική υποστήριξη. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε ανεπίσημες δηλώσεις του τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ