Παντελάκης: «Πολύ καλή εμφάνιση, νικήσαμε σε μία δύσκολη έδρα»

Παντελάκης: «Πολύ καλή εμφάνιση, νικήσαμε σε μία δύσκολη έδρα»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των Ερυθρόλευκων στην Πυλαία και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε με 71-61 του ΠΑΟΚ στην Πυλαία και πέτυχε την 4η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Η εμφάνιση των Ερυθρόλευκων ικανοποίησε απόλυτα τον Γιώργο Παντέλακη, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να στέκεται στη συγκέντρωση και στη σοβαρότητα που επέδειξαν οι παίκτριές του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στο πρώτο ημίχρονο οι νταμπλούχες έπαιξαν πολύ καλά, ενώ στο δεύτερο διαχειρίστηκαν σωστά το ματς και έφτασαν στη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτό ήταν το 4ο μας παιχνίδι για το πρωτάθλημα και από την αρχή της σεζόν είχαμε πει ότι θα έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε σε αυτήν την έδρα. Είναι μια ομάδα που μας δυσκολεύει πάντα στο γήπεδο της.  Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, στο δεύτερο κάναμε μια διαχείριση στο ροστερ μας ενόψει και του ευρωπαϊκού μας παιχνιδιού. Πήραμε τη νίκη μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Δεν μας επηρέασε το γεγονός ότι έλειπαν πολλές παίκτριες μας με την Εθνική το προηγούμενο διάστημα και τώρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι της Ευρωλίγκας στην Τουρκία».

Από τις παίκτριες του Ολυμπιακού μίλησε η Λικέντρα Τζόνσον, η οποία ανέφερε: «Αρχικά θέλω να πω ότι είμαστε χαρούμενες που παίξαμε και πάλι μετά τη διακοπή. Αυτό ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και σε ένα εχθρικό περιβάλλον και το σίγουρο είναι ότι θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια μας. Ακόμα έχουμε πάρα πολλά πράγματα για να βελτιώσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενη που πήραμε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη και ελπίζω να παραμείνουμε στον ίδιο ρυθμό και στα υπόλοιπα παιχνίδια που ακολουθούν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ