Παναθηναϊκός: Κέρδισε τον ΕΦΑΟΖ και ανέβηκε μόνος πρώτος

Παναθηναϊκός: Κέρδισε τον ΕΦΑΟΖ και ανέβηκε μόνος πρώτος

Οι Πράσινες επικράτησαν εντός έδρας του ΕΦΑΟΖ με 60-52 και έκαναν το 5 στα 5 στο φετινό πρωτάθλημα.

Με κορυφαίες της Σλούκα και Μούλη η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επικράτησε εντός έδρας του ΕΦΑΟΖ με 60-52 και πέτυχε την 5η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Α2.

Το ματς ήταν πραγματικό ντέρμπι, ωστόσο, στο τέλος οι Πράσινες έδειξαν χαρακτήρα και με τη βοήθεια των φιλάθλων τους έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη. Πρώτη σκόρερ για το Τριφύλλι ήταν η Σλούκα με 17 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησε η Μούλη με 15. Σημαντική ήταν και η συμβολή της Καλαμπάκου, η οποία πέτυχε 13 πόντους. Από τις ηττημένες ξεχώρισαν οι Λιναρά και Ζούρνη με 15 και 10 πόντους αντίστοιχα. Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του ΕΦΑΟΖ απολαμβάνει πλέον την μοναξιά της κορυφής και παράλληλα έκανε ένα ακόμα βήμα για την άνοδο.

Τα δεκάλεπτα: 19-15,37-34,49-44,60-52

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Ακρίβου, Μούλη 15, Βασιλάκη, Κοίλια Ν., Καλαμπάκου 13, Ευαγγελάτου 3 (1), Αρβανίτη 3, Σλούκα 17 (4), Μούτσα 1, Μαυράκη, Εζέτζα 8 και Σιγάλα.

ΕΦΑΟΖ: Καραβέλη 9, Σατρατζέμη 2, Κύριου, Βαμβακά 9, Λιναρά 15(2), Ζούρνη 10, Κέσσε 7, Βυζεντίνη, Κουρουβάνη, Δελή, Μπαλαμπάνη και Χόνι.

Η Νικολέτα Κοίλια, μετά το τέλος της αναμέτρησης, δήλωσε: «Παλέψαμε το παιχνίδι  από την αρχή κόντρα σε μία δυνατή ομάδα που είχε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά το παιχνίδι μας αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και πήραμε μια ακόμα πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε για την άνοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ