Παντελάκης: «Δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο μας»

Παντελάκης: «Δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο μας»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση απέναντι στη Ελευθερία Μοσχάτου και στάθηκε στη σοβαρότητα που επέδειξαν οι Ερυθρόλευκες.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού διέλυσε με 86-28 την Ελευθερία Μοσχάτου και πέτυχε την 5η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Η εμφάνιση των Ερυθρόλευκων ικανοποίησε απόλυτα τον Γιώργο Παντελάκη, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτριές του αντιμετώπισαν με σοβαρότητα τον αγώνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις φιλοξενούμενες. Ο τεχνικός των Πειραιωτών αναφέρθηκε επίσης και στον αγώνα που ακολουθεί με τη Ρίγα για την Ευρωλίγκα, στο οποίο οι νταμπλούχες Ελλάδας θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την απόδοση των αθλητριών μου απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου.  Ήμασταν σοβαροί από το ξεκίνημα και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο μας. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε σήμερα και από την Δευτέρα να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για την αναμέτρηση με τη TTT Riga.  Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα δώσουμε ότι έχουμε για την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση».

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου από την πλευρά της δήλωσε: «Νομίζω ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, εμείς το κάναμε να φαίνεται έτσι με την καλή δουλειά που κάναμε από το ξεκίνημα. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, ο κόουτς μας είπε νωρίτερα τι ακριβώς θέλει στο ματς και νομίζω ότι το βγάλαμε σε μεγάλο ποσοστό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι σε κάθε ματς να βγαίνουμε συγκεντρωμένες και να διατηρήσουμε το αήττητο μας. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη με την TTT Riga στο ΣΕΦ την Τετάρτη. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μπορέσουμε μαζί να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ