Νέος χορηγός στο μπάσκετ γυναικών του Άρη

Νέος χορηγός στο μπάσκετ γυναικών του Άρη

Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με εταιρία που θα προβάλλεται στο όνομα και στη φανέλα του τμήματος.

Ο Α.Σ. Άρης με ανακοίνωσή του ενημέρωσε για την εταιρία που θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας του γυναικείου τμήματος μπάσκετ για τη φετινή σεζόν, ενώ η ομάδα πλέον θα φέρει και το όνομα του χορηγού.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, της εταιρείας Νexus FACILITY με το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου μας. Συγκεκριμένα, η εταιρία, θα προβάλλεται, στην μπροστινή φανέλα του τμήματος, για την αγωνιστική χρονιά 2018-2019, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει και χορηγό ονόματος. Έτσι το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας θα λέγεται ΑΡΗΣ Nexus για την ίδια χρονική περίοδο.

Η Nexus είναι μια σύγχρονη εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους τομείς φύλαξης, καθαριότητας και συντήρησης κτιριακών εγκαταστάσεων. Η πολυετής εμπειρία των στελεχών της, σε συνδυασμό με την σύγχρονη αντίληψη οργάνωσης έχουν οδηγήσει τη Nexus στην κορυφή και την έχουν καταστήσει ένα αξιόπιστο συνεργάτη στους τομείς των υπηρεσιών που προσφέρει.

Με στρατηγικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά και τη δημιουργία ειλικρινών σχέσεων, που προάγουν την εμπιστοσύνη και το αμοιβαίο όφελος η εταιρία αναλαμβάνει συμβάσεις διαχείρισης, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών, διασφαλίζοντας την καλύτερη σχέση ποιότητας κόστους.

Θεσσαλονίκη

Ποσειδώνος 87

55535 Πυλαία

Τ. 2310 365 436 | F. 2310 365437 E. [email protected]

Αθήνα

Αριστοφάνους 8,

12134 Περιστέρι

Τ. 210 5720259 | F. 210 5720258».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ