Ο Μιχάλης Κακιούζης στο «1o Hope Streetball»

Ο Μιχάλης Κακιούζης στο «1o Hope Streetball»

Ο Μιχάλης Κακιούζης θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο «1ο Hope Streetball» που διοργανώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο (2-3/12) στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρώπων με Αναπηρία.

Ο Μιχάλης Κακιούζης, αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής του 2005, θα δώσει το «παρών» στην εκδήλωση «1ο Hope Streetball» που διοργανώνει η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο το προσεχές Σαββατοκύριακο (2-3/12) στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρώπων με Αναπηρία.

Η ανακοίνωση της ΟΣΕΚΑ:

«Το «1ο Hope Streetball», μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο (2-3 Δεκεμβρίου) στην πλατεία Συντάγματος, έχει τον… αρχηγό του!

Η ΟΣΕΚΑ με τη συμμετοχή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ) και την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου Αθηναίων και τη Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, με την αμέριστη υποστήριξη του ΟΠΑΠ και της NRG, καλωσορίζει τον Μιχάλη Κακιούζη.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής και νυν προπονητής, θα είναι το Σάββατο το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, για να παίξει με τους αθλητές μας, για να υπογράψει αυτόγραφα, για να μας ενισχύσει με την παρουσία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ